Domov    Kje smo    Urnik    Kazalo

MI VEMO, KAKO!

Pridružite se nam in trenirajte z najboljšimi!

ENAJST NASLOVOV DRŽAVNIH PRVAKINJ

ZA TK MAJA V LETU 2010 in 2011

041 766-761 | maja_matevzic@yahoo.com

LOGOpage

Maja na svoji zadnji zadnji tekmi pred koncem kariere v Wimbledonu

Ljubljana, 3.10.2015

 

MAJA545

Maja je v Wimledonu, kjer je dosegla odlične rezultate, zadnjič nastopila leta 2003, nagajala ji je tudi že poškodba, in se v izjemnem srečanju s Paolo SUAREZ poslovila v tretjem krogu. Kljub temu, da je v članskem Wimbledonu nastopila samo trikrat so njene uvrstitve med slovenskimi igralkami še vedno med najboljšimi. Dvakrat se je namreč uvrstila v tretji krog, nastopila v četrtfinalu dvojic, v mladinski konkurenci pa je bila s Katarino SREBOTNIK finalistka v konkurenci dvojic in v osmini finala med posameznicami. 
 
Eno izmed osvojenih točk v srečanju proti Suarezovi, v kateri je prikazala svoj razkošen talent si lahko ogledate TUKAJ .

 

 

Maja pred 15 leti 

 

Maja_Fed_cup_545 

Pri brskanju po arhivih smo našli tudi ta intervju z Majo iz leta 2001, ko se je prvič v karieri uvrstila med najboljših 100 igralk na svetu in tam ostala tudi naslednji dve leti, nato pa zaradi poškodbe končala kariero.   Posnetek si oglejte TUKAJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plesne točke Mihe Matevžiča

London, 16.2.2013

 

Miha je s prijateljem Johnom Grahamom izdelal koreografijo za angleškega komika Tima VINE-A, nato pa z njim zaplesal v prvi letošnji oddaji Let's Dance for Comic Relief - Red nose day 2013 televizije BBC One. Točka je bila v konkurenci petih s strani gledalcev izglasovana za najboljšo in se je uvrstila v finalno oddajo, ki bo čez en mesec

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

London 26.1.2013

 

Miha je izdelal koreografijo in s skupino prijateljev posnel tole plesno točko na novo skladbo Justina Timberlakea. Točko si je na youtubu v dvajsetih dneh ogledalo preko 100.000 obiskovalcev.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miha je nastopil kot eden izmed plesalcev z Rihanno na podelitvi Brits 2012 na O2 v Londonu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miha trenutke, ki jih občasno preživi doma izkoristi za snemanje kratkih plesnih točk s soplesalci iz Kazine. Tu je še ena.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miha je objavil še eno plesno točko in tudi s to je navdušil. Pešejo člani plesne skupine Allthat, gost iz Velike Britanije Bly Richards ter Kazinec Željko Božič-Žele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za popestitev dodajamo Video, ki ga je posnel in zrežiral Majin brat Miha, član skupine Allthat, ki je tudi koreograf in plesalec v tej točki. Posnetek si je na Youtubu ogledalo že preko 4.000.000 obiskovalcev. Upam, da bo všeč tudi vam.

 

 

 

 

Maja je leta 2002 s Tino Pisnik priigrala Sloveniji svetovno skupino Pokala Federacij

 

Fed cup 2002 Portorož 

Maja je leta 2002 odigrala eno najpomembnejših reprezentačnih tekem ne samo zanjo, temveč tudi za Slovenijo. Po uspešnih nastopih na predtekmovanju v okviru I. EA skupine Pokala federacij (med drugimi je Maja premagala tudi Jeleno JANKOVIĆ) in zmagami nad ekipami Ukrajine, Grčije, Belorusije in Jugoslavije je Slovenija dobila priložnost za uvrstitev v svetovno skupino. Nasprotnik je bila v Portorožu Ukrajina, ker pa se je Katarina Srebotnik nastopu odpovedala je glavno breme obležalo na Maji in Tini PISNIK. V ekipi Slovenije sta nastopili še Ajda BRUMEN in Petra RAMPRE.

 

Delo sta opravili izvrstno in Slovenijo zanesljivo pripeljali do zmage in prvič v zgodovini v Svetovno skupino Pokala Federacij. Na ta račun smo v letih 2003 in 2004 v Portorožu gledali tekmi z Rusijo in ZDA, ¸na delu delu pa videli najboljše igralke tistega časa Venus in Sereno WILIAMS, Martino NAVRATILOVO, Liso RAYMOND, Eleno DEMENTIJEVO, Anastasio MYSKINO, Vero ZVONAREVO in Eleno BOVINO. 

 

Maja je za Slovenijo v pokalu Federacij odigrala enajst tekem med posameznicami in zabeležila 8 zmag in tri poraze, med dvojicami je nastopila štirirkrat in dvakrat zmagala ter dvakrat izgubila.

 

S svojo vlogo v reprezentanci je nedvomno pustila globok pečat v slovenskem ekipnem tenisu, še posebej, če prištejemo dva naslova ekipnih svetovnih prvakinj v mladinski konkurenci.

 

Nekaj utrinkov iz srečanja v Portorožu si lahko ogledate TUKAJ.

Maja na njeni najljubši podlagi in  turnirju - Wimbledon 2003 

 

Maja Wimbledon 2003_545

 

Wimbledon je bil in ostaja Majina teniška ljubezen med prizorišči širom sveta. Na spodnjem posnetku si lahko pogledate Majino raznovrstno igro na njeni najljubši podlagi. Tretji krog Wimbledona 2003, še vedno ena najboljših uvrstitev Slovenk/cev v Wimbledonu.

 

Kako je Maja igrala na travi poglejte TUKAJ

 

 

Maja je bila gostja oddaje NLP na RTV Slovenija 

 

RTV slo

 

Maja je bila s Tino KRIŽAN gostja oddaje NLP na RTV Slovenija. Kaj sta dekleti zanimivega povedali Maji Zuuchiato si poglejte TUKAJ.

TK Maja Mannequin Challenge 2016 

November 2016

 

Naši mladi teniški asi niso samo dobri teniški igralci in igralke, ampak imajo tudi vrsto drugih talentov. V spodnjem posnetku poglejte kako so pozirali na teniškem igrišču v "TK Maja Manneqiun Challenge".

 

Delo naših igralcev in avtorja Anžeta Časarja si lahko ogledate  TUKAJ.

LEGENDE,  MAJA MATEVŽIČ   -  pogovorna oddaja NET TV  

 

Naslovnica Legende 

Otok novice Infopush
Na zaključku najmlajših imenitno vzdušje in veliko igre
bm

Danes so s sezono za nekaj časa končali najmlajši, ki se bodo občasno vračali tudi med počitnicami, vsi pa obljubljajo, da pridejo spet jeseni.  Več


David finalist B DP14 v Kopru, Nejc zmagovalec Midi v Velenju, Simon četrtfinalist 14 A v Ljubljani
bm

Tudi ta konec tedna smo bili uspešni. David Ljubisavljenvič je bil finalist, Nejc KALIN zmagovalec Mini in finalist Midi, Simon JAVORŠEK pa četrtfinalist OP 14A. Čestitamo  Več


Semajla Šarić finalistka DP 16 B
bm

Semajla ŠARIĆ se je na DP 16 B v Ljubljani uvrstila v finale. Žiga BRADAŠKA je izgubil četrtfinalno srečanje. Čestitke obema!  Več


Naši maladi igralci odlični v mini in midi tenisu v Kopru
bm

V Kopru so se ta konec tedna izkazali Mai WINTERLEITNER, zmagovalec MIDI, Tilen KOŠAK finalist MINI ter Nejc KALIN in Jan NAJZER polfinalista MINI. Čestitke !  Več


Naši igralci in igralke na prireditvi Igrajmo tenis in teniški olimpijadi
bm

Naši mladi igralci in igralke so se udeležili prireditve Igrajmo tenis in teniške olimpijade v Ljubljani. Čeprav tokrat niso osvajali pokalov so se odlično odrezali.   Več


Mai, Erika in Nejc s tremi zmagovalnimi pokali iz Celja
bm

Izjemen uspeh v Celju na turnirju 8-11 let. Na najvišji stopnički so stali Mai WINTERLEITNER (midi), Erika MANEVSKA (midi) in Nejc KALIN ŠUŠTERŠIČ (mini).  Več


Kal Gornik finalist 14B v Kopru
bm

Kal GORNIK se je uvrstil v finale turnirja FIN 14B v Kopru, v finalu pa klonil v treh tesnih nizih. Čestitamo!  Več


rss
otok-200