Tristan v polfinale na TE 12 na Otočcu, med dvojicami finalist

Gostili smo OP do 14 let
junij 29, 2016
Lina Božičnik polfinalistka na OP 14 v Portorožu
avgust 11, 2016

V teniškem centru Otočec poteka mednarodni mladinski teniški turnir v starostni kategoriji do 12 let. Odlično igra Tristan FLANDER, ki je v drugem krogu s 6-0 6-1 premagal Italijana Mattea COVATA, v osmini finala pa je s 7-5 6-0 izločil Hrvata Bartola BORSEJA. Uspešen je bil tudfi v četrtfinalu, ko je s 6-1 7-5 izločil igralca iz BiH Ahmeda KURTIĆA.

Nik GMAJNAR je v prvem krogu izgubil parav s Tristanovim nasprotnikom Covatom, Špela SEDEJ pa je morala premoč priznati Italijanki Margheriti MARCON.

V konkurenci dvojic sta se Nik GMAJNAR, ki igra z Andrejem NEDIĆEM iz BiH in Tristan, ki igra z Borom ARTNAKOM uvrstila v četrtfinale, kjer sta se dvojici pomerili med sabo. Uspešnejša sta bila Tristan in Artnak, ki sta nato zmagala tudi v polfinalu in se bosta borila za zmago na turnirju.

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.