Lina Božičnik polfinalistka na OP 14 v Portorožu

Tristan v polfinale na TE 12 na Otočcu, med dvojicami finalist
julij 6, 2016
Izjemni nastopi naših igralcev in igralk na festivalu tenisa v Portorožu
avgust 13, 2016

Lina BOŽIČNIK je ta teden odlično igrala na OP 14 v Portorožu. Uvrstila se je v svoj prvi polfinale v karieri, potem ko je v prvem krogu s 6-4 3-6 7-6(0) premagala Tajdo ZALOKAR, v drugem krogu je bila s 6-4 6-4 boljša od vodilne igralke lestvice do 12 let Leontine STOJANOVIČ, v četrtfinalu pa je s 6-4 7-5 izločila 2. nosilko Taro TUŠEK. V polfinalu se je pomerila z Novogoričanko Emo KORŠIČ in izgubila s 4-6 2-6. Čestitamo !

Nastopili so tudi fantje, ki pa so imeli kar nekaj smole pri žrebu. Tristan FLANDER je po zmagi v prvem krogu v drugem izgubil s 1. nosilcem Nikom JURJEVČIČEM, Nik GMAJNAR je moral premoč priznati 2. nosilcu  Filipu KALJEVIČU, za Simona JAVORŠKA pa je bil premočen Mariborčan Maj PREMZL.

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.