Tristan, Eva in Nik na Tilia mastersu 2016

Tristan polfinalist turnirja TE v Kopenhagnu
26 avgusta, 2016
Tristan finalist turnirja dvojic na TE 12 na Kanarskih otokih
11 oktobra, 2016

Tristan Flander at trophy ceremony during Day 4 of the Tennis tournament Tilia Masters 2016, on October 9, 2016 in TK Krka Otocec, Slovenia. Photo by Vid Ponikvar / Sportida

Za nami je še ena uspešna teniška sezona, naši igralci in igralke pa so tudi letos nanizali vrsto odličnih rezultatov. Ob koncu sezone so se tako na mastres uvrstili Tristan kot 4. igralec lestvice TS do 12 let, Nik, kot 11. igralec do 12 let in Eva kot 3. igralka do 16 let.

Tristan se je na mastersu uvrstil v polfinale, kjer ga je s 6-1 6-1 izločil kasnejši zmagovalec Lun OBRUL.

Eva je na mastersu do 16 let nastopila v četrtfinalu in v izenačen boju s 5-7 5-7 izgubila s kasnejšo finalistko Lian BENEDEJČIČ.

Nik se je ustavil v prvem krogu, kjer ga je s 6-1 6-2 ustavil Aljaž KIRBIŠ.

Seveda pa ne moremo odličnega nastopa naše ekipe do 12 let, ki se je uvrstila v play off najboljših štirih ekip in v polfinalu v izenačenem srečanju izgubila z ekipo ŽTK Maribor.

Čestitke vsem omenjenim igralcem in igralkam, trenerski ekipi in seveda vsem ostalim, ki so prav tako osvajali pokale in odlično nastopali v letošnji sezoni.

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.