Lina Božičnik četrtfinalistka v Velenju

Tristan v polfinalu TE 12
november 24, 2016
Uspešni nastopi naših deklet na DP do 12 in do 16 let
december 23, 2016

Za nami je pester konec tedna s štrevilnimi nastopi naših igralcev in igralk. Po uspešno opravljenih nastopih na turnirjih RR pretekli teden so ta konec tedna v A turnirjih do 12 let nastopili Ivan ČADO, Urban KOVAČIČ, Špela SEDEJ in Olga CHUZINOVA. Ivan in Urban sta nastopila v kvalifikacijah in po dobri igri izpadla v zadnjem krogu. Špela in Olga sta nastopili v glavnem turnirju in obe izgubili v prvem krogu. Še posebej prijetno je presenetila Olga, ki je zelo dobro odigrala proti Sari Dolenc.

Lina BOŽIČNIK je odlično nastopila v Velenju, kjer je povsem opravičila mesto 7. nosilke in po zmagah v uvodnih krogih v četrtfinalu izgubila s 1. nosilko Aljo BELINGER s 4-6 6-3 3-6. V Mariboru je dobro zaigral Dan TROŠT SLAPNIK, ki pa je moral v drugem krogu priznati premoč domačinu Borutu ŠRAJU.

Prihodnji konec tedna bomo pesti držali za naše fante in dekleta, ki bodo nastopili na finalnih turnirjih do 14 let in na turnirju do 18 let.

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.