Eva polfinalistka DP 18 v dvojicah

Uspešni nastopi naših deklet na DP do 12 in do 16 let
december 23, 2016
Pred novim letom obisk Božička in turnirja za vse kategorije
december 24, 2016

Končano je državno prvenstvo do 18 let. Nastopili so Eva Kalan, Dan Trošt Slapnik, Nika Eržen, Lina Božičnik in Lucija Ulčakar.

Najdlje se je prebila Eva, ki se je v konkurenci dvojic uvrstila v polfinale, tu pa sta s Pio Lovrič izgubuili s kasnejšima državnima prvakinjama s 3-6 4-6.

Odlično je nastopil Dan, ki se je skozi kvalifikacije prebil v glavni turnir, kjer je v prvem krogu naletel na 1. nosilca Jana VEHOVCA in po dobri igri izgubil z 2-6 2-6.

V kvalifikacijah deklet so nastopile Eva, Lina, Lucija in Nika. Imele so težke nasprotnice, tako da se jim ni uspelo uvrstiti v glavni turnir, a naslednja priložnost bo že na državnem prvenstvu do 16 let v začetku novega leta.

Čestitke vsem !

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.