Za našimi igralci in igralkami izvrstna sobota

Pred novim letom obisk Božička in turnirja za vse kategorije
december 24, 2016
Eva finalistka, Nik četrtfinalist, Dan in Simon izločila nosilca, Žiga in Lina v drugi krog
januar 20, 2017

V soboto so na turnirjih 8-11 let prvič nastopili naši najmlajši igfralci in igralke (letniki 2006-2009) in se izvrstno odrezali. na turnirju v mini in midi tenisu v Ljubljani so bili uspešni v RR skupinah in so se uvrstili v zaključni del tekmovanj, tu pa osvojili tri pokale.

Še enkrat je navdušil Ivan ČADO, ki se je med 22 igralci na tenisu do 11 let v Litiji uvrstil v finale.

Maj WINTERLEITNER je bil finalist v mini tenisu, Nejc KALIN ŠUŠTARŠIČ je osvojil 3. mesto, potem, ko je v četrtfinalu v klubskem obračunu izločil Tilna KOŠAKA, Timon POPOVIČ pa je v treh nizih izgubil v osmini finala.

Med deklicami sta se Nika M. BAŠELJ in Taja JAKOPIČ po uspešnih nastopih v skupinah uvrstili v četrtfinale.
Maj se je izkazal tudi v MIDI tenisu, kjer se je uvrstil v polfinale, pred tem pa v četrtfinalu v klubskem obračunu izločil Marka MARJANOVIČA.   
>Med deklicami se je v MIDI tenisu Erika MANEVSKA uvrstila v četrtfinale.

Na OP do 18 let se je Lina BOŽIČNIK uvrstila v četrtfinale, Nika ERŽEN je izgubila v osmini finala, Lucija ULČAKAR pa uvodno srečanje. Dobro je nastopil tudi Dan TROŠT SLAPNIK, ki se je uvrstil v drugi krog, v prvem je izgubil Maj OBLAK, v kvalifikacijah pa Luka KONJAR.

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.