Nik v polfinalu turnirja B14, dobro tudi ostali

Lina četrtfinalistka OP ZALA 16 v Kranju
januar 29, 2017
Za nami uspešen konec tedna – Tristan polfinalist, Eva četrtfinalistka, Maj zmagovalec, Erika polfinalistka
marec 6, 2017

Nik Gmajnar (desno) z novim pokalom

Ta konec tedna so naši mladiigralci in igralke nastopili na OP do 14 let. Turnirja sta potekala v Mariboru in Ljubljani.

Na A turnirju v Mariboru sta se Simon JAVORŠEK in Žiga BRADAŠKA uvrstila v glavni turnir, tu pa je Simon v zelo izenačenem srečanju s 4-6 6-7(6) izgubil z 8. nosilcem Aljažem JERANOM, Žiga je moral premoč priznati Ianu Marcelu BOŽIČU, ki je zmagal s 6-4 6-1.

V kvalifikacijah je izgubil Maj OBLAK, a tudi on ni bil daleč od iuspeha v prvem krogu. Z 0-4 5-3 10-5 ga je premagal Jon VITEZIČ.

Na turnirju deklic je nastopila Lina BOŽIČNIK in izgubila z Niko STRAŠEK s 3-6 1-6.

Zelo dobro sta na B turnirju nastopila Nik GAJNAR in Lan WINTERLEITNER.

Nik se je po zmagah s 6-0 6-1 in 6-1 6-2 uvrstil v polfinale, kjer je tesno izgubil s favoriziranim Mariom ŠPANIĆEM, a prikazal doslej najboljši tenis v karieri.

Zelo dobro se je odrezal tudi Lan , ki se je z zmagama 6-1 3-6 6-4 in 6-2 6-1 uvrstil v četrtfinale, tu pa v dveh nizih izgubil z Mariom ŠPANIČEM.

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.