Za nami uspešen konec tedna – Tristan polfinalist, Eva četrtfinalistka, Maj zmagovalec, Erika polfinalistka

Nik v polfinalu turnirja B14, dobro tudi ostali
februar 1, 2017
Mai osvojil turnir v midi tenisu, Nejc polfinalist v mini tenisu, Erika v četrtfinalu midi tenisa
marec 26, 2017

Še enkrat več so naši igralci in igralke ta konec tedna odlično nastopili na turnirjih Teniške zveze Slovenija.
Tristan FLANDER je nastope končal v polfinalu turnirja do 14 let. V pfrvem in drugem krogu je izločil 1. in 2. igralca lestvice do 12 let Matica Križnika  in Jako Goloba, v četrtfinalu je bil boljši od Nejca Žuniča. V polfinalu je v treh nizih izgubil s Sebastianom Dominkom.

Odlično sta nastopila tudi Simon JAVORŠEK, ki je v prvem krogu v treh nizih izgubil s Sebastianom Dominkom in Žiga BRADAŠKA, ki se je v glavni turnir uvrstil iz kvalifikacij, v prvem krogu pa v treh nizih izgubil z Marselom Žnuderlom.

Eva KALAN se je uvrstila v četrtfinale članskega turnirja, kjer je s 3-6 4-6 izgubila s finalistko Metko Komac. V prvem krogu je po dobri predstavi izpadla Lina BOŽIČNIK

Kljub počitnicam so se naši najmlajši igralci in igralke udeležili turnirjev v kategoriji 8-11 let. Še tretjič letos je v mini tenisu turnir osvojil Maj WINTERLEITNER, v midi tenisu pa je končal v polfinalu. Odlično je igral tudi Nejc KALIN, ki pa je tudi tokrat že v prvem krogu naletel na Maja in mu edini odvzel niz.

Prvič se je v polfinale v MIDI tenisu uvrstila Erika MANEVSKA.
V mini tenisu sta se izkazali tudi Nika in Ana, ki sta bili uspešni v RR, nato pa sta izgubili četrtfinalni srečanji glavnega turnirja.
Čestitke vsem !

Dodaj odgovor