Za nami uspešen konec tedna – Tristan polfinalist, Eva četrtfinalistka, Maj zmagovalec, Erika polfinalistka

Nik v polfinalu turnirja B14, dobro tudi ostali
1 februarja, 2017
Mai osvojil turnir v midi tenisu, Nejc polfinalist v mini tenisu, Erika v četrtfinalu midi tenisa
26 marca, 2017

Še enkrat več so naši igralci in igralke ta konec tedna odlično nastopili na turnirjih Teniške zveze Slovenija.
Tristan FLANDER je nastope končal v polfinalu turnirja do 14 let. V pfrvem in drugem krogu je izločil 1. in 2. igralca lestvice do 12 let Matica Križnika  in Jako Goloba, v četrtfinalu je bil boljši od Nejca Žuniča. V polfinalu je v treh nizih izgubil s Sebastianom Dominkom.

Odlično sta nastopila tudi Simon JAVORŠEK, ki je v prvem krogu v treh nizih izgubil s Sebastianom Dominkom in Žiga BRADAŠKA, ki se je v glavni turnir uvrstil iz kvalifikacij, v prvem krogu pa v treh nizih izgubil z Marselom Žnuderlom.

Eva KALAN se je uvrstila v četrtfinale članskega turnirja, kjer je s 3-6 4-6 izgubila s finalistko Metko Komac. V prvem krogu je po dobri predstavi izpadla Lina BOŽIČNIK

Kljub počitnicam so se naši najmlajši igralci in igralke udeležili turnirjev v kategoriji 8-11 let. Še tretjič letos je v mini tenisu turnir osvojil Maj WINTERLEITNER, v midi tenisu pa je končal v polfinalu. Odlično je igral tudi Nejc KALIN, ki pa je tudi tokrat že v prvem krogu naletel na Maja in mu edini odvzel niz.

Prvič se je v polfinale v MIDI tenisu uvrstila Erika MANEVSKA.
V mini tenisu sta se izkazali tudi Nika in Ana, ki sta bili uspešni v RR, nato pa sta izgubili četrtfinalni srečanji glavnega turnirja.
Čestitke vsem !

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.