Gregor Repina finalist članskega OP, Erika in Nejc finalista na 8-11, odlični nastopi fantov na RR 14

Obiskali so nas Firbcologi
16 aprila, 2017
Poteka spomladanski vpis v teniško šolo Maje Matevžič
20 aprila, 2017

Tudi ta teden se naši najmlajši pa tudi starejši niso izneverili in potrjujejo njihovo dobro delo in dobro delo celotne trenerske ekipe.

Kar 16 igralcev in igralk ta konec tedna nastopa na turnirjih 8-11 let, RR 14 let in na OP za člane in članice.

Med najmlajšimi, ki so nastopili v novem mestu sta se najbolje odrezala Erika MANEVSKA, ki se je uvrstila v finale MIDI tenisa in Nejc ŠUŠTERŠIČ KALIN, ki je bil finalist MIDI tenisa. V četrtfinale MIDI tenisa sta se uvrstila Mai in Nejc, dobre igre pa so prikazali tudi Taja, Nika, Tilen, Jan, Mark in Kaja.

Na RR turnirju do 14 let so se z osvojitvijo 1. ali 2. mesta v skupini v finalni A turnir uvrstili Nik GMAJNAR, Žiga BRADAŠKA, Lan WINTERLEITNER IN David LJUBISAVLJEVIČ, spodrsnilo je tokrat Kalu GORNIKU in Špeli SEDEJ, oba bosta nastopila v finalnem B turnirju.

Naš trener Gregor REPINA je na članskem OP dokazal, da je kljub temu, da tri leta ni igral resnega tenisa izvrsten teniški igralec, saj se je uvrstil v finale, mlajšim pa pokazal, kako se je treba boriti, tudi če si z močmi povsem na psu. Šele v finalu je s 5-7 4-6 klonil proti 12 let mlajšemu Mariborčanu Nejcu SITARJU. Spremljali smo doličen tenis.

Med dekleti se je Eva KALAN vrstila v četrtfinale članskega turnirja, tu pa po treh urah igre s 6-3 4-6 4-6 izgubila z Moni POTRČ (ŽtkMb). V prvem krogu je tokrat izgubila Lina BOŽIČNIK.

Čestitke vsem !

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.