Poteka spomladanski vpis v teniško šolo Maje Matevžič

Gregor Repina finalist članskega OP, Erika in Nejc finalista na 8-11, odlični nastopi fantov na RR 14
16 aprila, 2017
Eva in Žiga finalista OP ZALA 16 in OP ZALA 16B
24 aprila, 2017

Teniški klub Maja Matevžič vpisuje otroke v teniško šolo, ki z delom nadaljuje 3. maja 2017 na zunanjih igriščih v športnem parku Šiška na Milčinskega 2 v Ljubljani. 

V teniško šolo vpisujemo otroke letnik 2012 in starejše, sprejemamo pa tudi tekmovalce, ki bi radi v tenisu dosegli nekaj več!
Zagotavljamo vam kakovostne treninge in celostno obravnavo otrok, ki jo nudi izkušena trenerska ekipa: Svetla Božičnik, Luka Verhovec, Gregor Repina, Luka Jesih in Miran Kotnik pod vodstvom nekdanje vrhunske teniške igralke Maje Matevžič.  

Prva obiska sta za novince brezplačna!

Cene vadb in treningov ter vse ostale informacije dobite pri Maji na tel.št. 041 766-761, pišete pa ji lahko na elektronski naslov maja_matevzic@yahoo.com

Tudi letos spomladi smo trenirali in se družili v Umagu

Vsako leto priredimo Family cup, ko se starši in otroci pomerijo med sabo

Na turnirjih uživajo tudi najmlajši

Vsako leto tečemo na dobrodelnem teku v okviru ljubljanskega maratona

Uspešno nastopamo v ligaških tekmovanjih

Letos so nas obiskali Firbcologi

DOBRODOŠLI !

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.