Eva in Žiga finalista OP ZALA 16 in OP ZALA 16B

Poteka spomladanski vpis v teniško šolo Maje Matevžič
20 aprila, 2017
Na zaključku najmlajših imenitno vzdušje in veliko igre
20 junija, 2017

Še en uspešen konec tedna je za našimi igralci in igralkami. Tokrat se vračajo z dvema finaloma na turnirjih do 16 let.

Eva KALAN je nastopila v Domžalah in v finalu izgubila tekmo s Taro GORINŠEK. Eva je vodila s 6-3 3-0, nato pa moćčno popustila in dovolila nasprotnici, da se vrne v igro in na koncu zmaga s 3-6 6-3 6-1.

V Domžalah je v prvem krogu Lina BOŽIČNIK izgubila z Lizo KUHELJ s 3-6 4-6.

Žiga BRADAŠKA je igral na OP ZALA 16B v Radovljici in se uvrstil v finale, tu pa z 1-6 2-6 izgubvil z Majem MIKLAVCEM. Žiga je turnir odlično odigral, v finalu pa mu je tokrat manjkala zbranost.

V Radovljici so odliučno nastopili tudi Kal GORNIK, Lan WINTERLEITNER in David LJUBISAVLJEVIĆ. Vsi trije so v prvem krogu zmagali, v nadaljevanju pa po dobrih predstavah izgubili.

Na FIN 12B je nastopil Urban KOVAČIČ in se uvrstil v četrtfinale. Tu je z 1-6 2-6 izgubil Vidom GRABNARJEM.

Na FIN 12A za deklice v Litiji je Špela SEDEJ v drugem krogu tesno izgubila s Hano VERTOVŠEK ANDOLŠEK. Kranjčanka je bila boljša s 7-6(6) 6-4.

Čestitke vsem za odlične nastope, ta konec tedna pa se bomo trudili v Kopru.

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.