Na Tenis festu v Portorožu na OP Zala 16 Dan finalist, Lina polfinalistka

Naši igralci in igralke ta teden na Tenis festu
7 avgusta, 2017
Maja v slovenskih novicah o ljubljanskem športu
18 avgusta, 2017

Na tenis festu v Portorožu je bil na turnirju OP ZALA Dan TROŠT SLAPNIK finalist, Lina BOŽIČNIK pa polfinalistka.

Oba sta turnir odlično odigrala in do polfinala oddala le 8 oziroma 7 iger, v polfinalu pa je Lina v treh nizih z 2-6 7-6(2) 3-6 izgubila z Ano Zalo VOLK iz Maribora, a dosegla še en odličen rezultat v zadnjem obdobj

u saj je bila polfinalistka tudi na turnirju do 18 let v Rogaški Slatini pred enim mesecem. Lini se končno vrača trdo delo zadnjih let, kar se kaže tudi v vedno boljših rezultatih.

Trdo delo pa se je končno obrestovalo tudi Danu, ki se je prvič v karieri zavihtel v finale turnirja Tenis Slovenije.  Celoten turnir je odlično odigral, v finalu pa je zaradi krčev moral srečanje predati Mihi VETRIHU. Bil mu je povsem enkaovreden tekmec, izid ob predaji pa se je glasil 6-2 4-6 4-2 v korist Vetriha.

Čestitke obema!

 

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.