Dan polfinalist, Nik četrtfinalist OP Zala 16

Uspešen konec tedna za naše igralce in igralke
21 avgusta, 2017
Naši mladi igralci in igralke odlično nastopili v Kopru
10 septembra, 2017

V Radomljah in Ljubljani potekata OP ZALA v starostni kategoriji do 16 let.

Na A turnirju v Radomljah se je Dan TROŠT SLAPNIK s tremi zmagami uvrstil v polfinale. V četrtfinalu je s 6-2 4-6 6-2 izločil 2. nosilca Aneja LEVPUŠČKA iz Domžal, v polfinalu pa je po zagrizenem boju moral premoč priznati danes boljšemu Tilnu TAŠNERJU iz Šentjurja. Tilen je zmagal s 6-4 5-7 6-3.

Uspešno je nastopil na B turnirju v Ljubljani Nik GMAJNAR., ki je v drugem krogu premagal klubskega soigralca  Lana WINTERLEITNERJA, v četrtfinalu pa nato izgubil z Žanom ČENČIČEM iz Radovljice z rezultatom 6-3 2-6 3-6.

V Radomljah sta nastopila tudi Simon JAVORŠEK, ki je izgubil v drugem krogu in Maj OBLA K, ki je po dobri igri klonil v prvem krogu.

Čestitke vsem.

bm
bm

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.