Naši mladi igralci in igralke odlično nastopili v Kopru

Dan polfinalist, Nik četrtfinalist OP Zala 16
23 avgusta, 2017
Dan Trošt Slapnik finalist turnirja dvojic na OP 18 v Mariboru
10 septembra, 2017

V Kopru ta konec tedna nastopajo igralci in igralke v starostni kategoriji 8 – 11 let. Naši mladi igralci in igralke, ki so se vrnili iz šolskih počitnic in so se zadnji teden avgusta pripravljali v okviru teniških počitnic so se v Kopru odlično odrezali in se domov vračajo s pokali za osvojena druga in tretja do četrta mesta.

V mini tenisu je pri dečkih drugo mesto osvojil Jan NAJZER, tretje do četrto pa Tilen KOŠAK, pri deklicah je 3. do 4. mesto osvojila Ana KREUTZ.

V midi tenisu je pri dečkih drugo mesto osvojil Maj WINTERLEITNER, 3. – 4. mesto je osvojil Jan NAJZER. Pri deklicah je 3. mesto osvojila Kaja NAJZER.

Turnir do 10 let in 11 let,a katerem bi morali nastopiti Maj in Kaja ter Erika MANEVSKA je zaradi slabega vremena odpadel in je prestavljen na 23. in 24. september. Igralci in igralke se morajoi ponovno prijaviti.

Čestitke vsem!

bm
bm

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.