Izjemen konec tedna za naše tekmovalce

Na turnirju 8-11 let v Ljubljani Kaja, Nejc in Jan polfinalisti v midi tenisu
16 septembra, 2017
Najmlajši poskrbeli za imeniten zaključek sezone
2 oktobra, 2017

Za našimi igralci in igralkami je izjemno uspešen konec tedna, saj so na turnirjih TS v članski konkurenci, konkurenci do 16 in do 12 let ter v tenisu do 10 let kar petkrat stali na zmagovalnih stopničkah za eno zmago in štiri polfinala.

Na članskem turnirju se je v polfinale uvrstila Eva KALAN, na OP ZALA 16 je bila polfinalistka Lina BOŽIČNIK, na FIN 12 se je polfinala veselila Špela SEDEJ, na turnirju do 10 let je bila v polfinalu Kaja NAJZER, na B turnirju dečkov do 12 let pa je zmagal Vaal URANKAR. Na OP ZALA 16 sta bila četrtfinalista pri fantih še Simon JAVORŠEK in Dan TROŠT SLAPNIK.

Čestitke vsem za odlične uvrstitve pa seveda tudi tistim, ki so ta teden z nastopi končali v uvodnih dveh krogih, Eriki, Žigu, Luciji in Maju.

bm
bm

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.