Najmlajši poskrbeli za imeniten zaključek sezone

Izjemen konec tedna za naše tekmovalce
27 septembra, 2017
Z nastopi na mastersu in polfinalom Erike do 11 let končana sezona 2017
11 oktobra, 2017

Naši najmlajši, pa tudi starejši, so poskrbeli za imeniten zaključek teniške sezone, v kateri bodo sicer naši igralci in igralke nastopili še na treh mastersih.

Največ jih je bilo na zaključnem turnirju v starostni kategoriji 8-11 let, kjer so v močni konkurenci vrstnikov dosegli odlične rezultate, predvsem pa pokazali izvrsten tenis.

Kaja NAJZER je prvič premagala vse nasprotnice in osvojila 1. mesto v kategoriji MIDI tenis.

Mai WINTERLEITNER je bil v tenisu do 10 let drugi, drugi pa je bil tudi v MIDI tenisu.

Jan NAJZER je osvojil 2. mesto v MINI tenisu.

Nejc KALIN ŠUŠTERŠIČ je bil v MIDI tenisu 3.-4., potem ko je v polfinalu v tesnem klubskem obračunu izgubil z Maiem.

Pokalov tokrat niso osvojili, a so prikazali zelo dober tenis tudi Nika, Kaja in Erika.

V mastersu članic so nastopile tri naše igrale, še posebej pa se je izkazala Neja SOTOŠEK, ki je bila polfinalistka in je osvojila 3. – 4. mesto. Eva KALAN je izgubila uvodno srečanje, Lina BOŽIČNIK, pa se je uvrstila v četrtfinale.

Čestitke vsem !

Nastopi ta teden čakajo še Špelo SEDEJ na mastersu deklic do 12 let, Tristana FLANDRA na mastersu dečkov do 14 let in Evo KALAN na mastersu deklet do 16 let.

bm
bm

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.