23 igralcev in igralk na prvih turnirjih zimske sezone osvojilo šest pokalov

Začela se je zimska sezona 2018, ta konec tedna veliko nastopov
17 novembra, 2017
Lina prejela priznanje za športno potezo leta
1 decembra, 2017

Odličen začetek zimske sezone je za našimi igralci in igralkami. Kar 23 jih je nastopilo na turnirjih v članski kategoriji, kategoriji do 14 let in na turnirjih v starostni kategoriji 8-11 let. Prav vsi so se izkazali, s pokali pa se jih je domov vrnilo šest.

Lina BOŽIČNIK se je na članskem turnirju v Ljubljani uvrstila v polfinale, kjer je z 2-6 3-6 izgubila z Izabelo LUŽNIK. Pred tem je s 6-0 6-o premagala Sašo TEPAVČEVIČ in s 6-3 6-4 Ajdo BUKOVEC. Evo KALAN je že v prvem krogu ustavila poškodba prsta na nogi, zato je srečanje po treh odigranih igrah predala, Lucija ULČAKAR pa se je tokrat poslovila po uvodnem nastopu.

Pri fantih se je Žiga BRADAŠKA po zmaginad Gregorjem POLJANŠKOM 6-1 6-2 uvrstil v drugi krog, kjer je izgubil z Benjaminom BELIŠEM, v prvem krogu sta izgubila Simon JAVORŠEK, ki je zelo pozitivno presenetil in se več kot dostojno upiral, na koncu pa moral priznati premoč s 3-6 6-4 6-4 sedmemu nosilcu Andreju ŠUŠTERŠIČU. Tudi Dan TROŠT SLAPNIK je igral dobro, a je bilo to premalo za upanje na uspeh proti kasneješemu zmagovalcu turnirja Mihi OKORNU.

Na RR turnirjih do 14 let so nastopili dečki in deklice. Nik GMAJNAR, David LJUBISAVLJEVIĆ, Luka MARKOVIČ in Vaal URANKAR so se uvrstili v A turnir,  Tom SRAKAR, Urban KOVAČIČ pa v B turnir. Pri deklicah sta nastopili Špela SEDEJ in Semajla ŠARIĆ, obe sta se uvrstili v B turnir.

Navdušili so tudi najmlajši na turnirjih v mini in midi tenisu ter tenisu do 10 let. S pokali so se iz turnirjev vrnili Nika MATEVŽIČ BAŠELJ za zmago in Tilen KOŠAK za 3. mesto v mini tenisu, Nejc KALIN ŠUŠTERŠIČ za zmago Kaja KADAK OCVIRK za 2. in Ana KREUTZ za 3. mesto v MIDI tenisu.  Pohvalo pa si zaslužijo tudi vsi ostali, ki so nastopili v Mariboru in v Krškem, Jan, Kaja N., Erika in Mai, ki je osvojil tolažilni turnir do 10 let.

Čestitke vsem !

 

 

bm
bm

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.