Teniški Firbcologi v soboto na TV SLO1 ob 08.45

Lina prejela priznanje za športno potezo leta
1 decembra, 2017
Špela osvojila B turnir do 14 let, tudi za ostalimi odličen konec tedna
6 decembra, 2017

Mladinska oddaja Firbcologi,  v kateri bo predstavljen tenis in je bila posneta na enem izmed trenigov naših igralk in igralcev bo na sporedu to soboto, 9. decembra, ob 8.45 na TV Slovenija 1. Prispevek je v oddaji razdeljen na dva dela.

Oddaja bo po ogledu dostopna na spletni strani RTVSLO, prav tako fotografije s snemanja. Poiščete in poklikate pa Firbcologe lahko tudi na FB ter si nekaj dni pozneje ogledate posnetke na Youtubu.

Firbcologi so na sporedu vsako soboto v otroški matineji ob 8.45 na TV Slovenija 1, do sredine februarja. Gledali se bomo lahko tudi ob ponedeljkih popoldne na TV Slovenija 1 okrog 15.45 in ob sredah zvečer na TV Slovenija 2 okrog 19.10, ko so na sporedu ponovitve.

Vabljeni k ogledu oddaje!

bm
bm

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.