Špela osvojila B turnir do 14 let, tudi za ostalimi odličen konec tedna

Teniški Firbcologi v soboto na TV SLO1 ob 08.45
5 decembra, 2017
Gregor Repina polfinalist članskega državnega prvenstva
14 decembra, 2017

Špela SEDEJ je zmagoalka FIN B turnirja za deklice do 14 let, ki se je konec tedna odvijal v Ljubljani. V finalu je s 6-2 6-0 premagala Slovanovko Saro VRŠČAJ, pred tem pa v drugem krogu izločila našo Semajlo ŠARIČ, ki je zmagala v uvodnem srečanju.

Tudi ostali naši igralci in igralke so dobro nastopili.

Lina BOŽIČNIK in Eva KALAN sta bili četrtfinalistki turnija do 18 let v Mariboru, kjer se je s četrtfinalom izkazal tudi Dan TROŠT SLAPNIK.

V A turnirju do 14 let sta se David LJUBISAVLJEVIĆ in Luka MARKOVIĆ prebila skozi kvalifikacije nato pa izgubila uvodno srečanje v glavnem turnirju, Nik GMAJNAR pa je po zmagi v prvem krogu glavnega turnirja nastope končal v drugem. V B turnirju se je Tom SRAKAR uvrstil v četrtfinale, tam pa izgubil s kasnejšim zmagovalcem turnirja.

Čestitke vsem!

 

 

bm
bm

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.