Gregor Repina polfinalist članskega državnega prvenstva

Špela osvojila B turnir do 14 let, tudi za ostalimi odličen konec tedna
6 decembra, 2017
Naši mladi upi najboljši v Ljubljani, odlični tudi v Celju
18 decembra, 2017

Na letošnjem zimskem članskem državnem prvenstvu smo imeli tri predstavnike, Gregorja REPINO, Dana TROŠTA SLAPNIKA in Evo KALAN. Dan je izgubil v kvalifikacijah, a se je odlično kosal z igralcem ŽTK Maribor Markom Kovačevičem, Eva Kalan tokrat ni bila kos Velenjčanki Zoji Štrukelj.

Presenetil pa je 30-letni trener našega kluba Gregor REPINA, ki se je uvrstil v polfinale, na poti do tja pa izločil lanskega poletnega državnega prvaka Janoša ŽIBRATA. Po treh težkih obračunih je moral nato v polfinalu premoč priznati bolj svežemu in 11 let mlajšemu igralcu ŽTK Maribor Tinu KOVAČIČU, ki se bo v finalu za naslov državnega prvaka boril s Sašom BENDETOM.

Čestitke !

bm
bm

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.