Naši mladi upi najboljši v Ljubljani, odlični tudi v Celju

Gregor Repina polfinalist članskega državnega prvenstva
14 decembra, 2017
Božički preplavili teniška igrišča
21 decembra, 2017

Za našimi mladimi tenisači je še en izvrsten vikend v katerem so na turnirjih 8-11 let pobrali tri zmage in še petkrat nastopili v polfinalu. Na obeh turnirjih je skupaj nastopilo 135 igralk in igralcev.

V Ljubljani je na turnirju v MINI tenisu pri deklicah zmagala Nika MATEVŽIČ BAŠELJ, pri dečkih Tilen KOŠAK, polfinalist je bil Timon POPOVIČ.

Prav tako v Ljubljani je v MIDI tenisu zmagal Nejc ŠUŠTARŠIČ KALIN, polfinalist je bil Jan NAJZER, pri deklicah je bila polfinalistka Kaja KADAK OCVIRK.

V Celju je sta se na turnirju v tenisu do 10 let v polfinale uvrstila Mai WINTERLEITNER in Jan NAJZER, Nejc ŠUŠTARŠIČ KALIN je osvojil tolažilni turnir. Pri deklicah je bila četrtfinalistka Kaja KADAK OCVIRK.

 

Na turnirju v tenisu do 11 let sta se Kaja NAJZER in Erika MANEVSKA uvrstili v četrtfinale.

Čestitke vsem !

 

 

 

 

 

bm
bm

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.