Nik Gmajnar osvojil B turnir do 16 let, David Ljubisavljević polfinalist

Zajetna zbirka odličnih uvrstitev tudi ta konec tedna
7 februarja, 2018
Devetnajst igralcev in igralk ta teden na turnirjih po Sloveniji
11 marca, 2018

Uspešen konec tedna je za našimi starejšimi igralci in igralkami, ki so nastopali na OP ZALA v starostni kategoriji do 16 let v Mariboru in Ljubljani.

Na B turnirju se je v Mariboru zmage veselil Nik GMAJNAR. V polfinalu je s 6-4 6-4 premagal našega Davida LJUBISAVLJEVIĆA, v finalu pa je bil s 6-3 6-2 boljši od domačina Jerneja STONIČA. Dobro so nastopili tudi Kal GORNIK, Luka MARKOVIČ in Vaal URANKAR.

V A turnirju je odlično nastopil Simon JAVORŠEK, ki se je uvrstil v četrtfinale, tu pa v izenačenem obračunu izgubil s 4. nosilcem Nikom JURJEVČIČEM. V prvem krogu je Žiga BRADAŠKA nudil dober odpor finalistu Patriku KUMRU ŠPEGLU, ki je bil boljši s 6-4 6-1. V prvem krogu je izgubil Maj OBLAK. Za las je nastop v glavnem turnirju ušel Lanu WINTERLEITNERJU, ki je v odločilnem tie-break tretjem nizu izgubil finalni obračun kvalifikacij.

Pri dekletih so nastopile Lina BOŽIČNIK, ki se je po več kot mesecu dni vrnila po poškodbi zapestja in se  uvrstila v četrtfinale, kjer je izgubila s Pio Marijo REBEC, v drugi krog se je uvrstila Špela SEDEJ in v treh nizih izgubila s 4. nosilko Natalijo URH, Semajla ŠARIĆ pa je v prvem krogu morala priznati premoč Ivoni AHČAN.

Na turnirju RR do 12 let sta nastopili Kaja NAJZER in Erika MANEVSKA. Obe sta zmagli po enkrat in se uvrstili v B finalni turnir.

 

 

 

 

bm
bm

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.