Devetnajst igralcev in igralk ta teden na turnirjih po Sloveniji

Nik Gmajnar osvojil B turnir do 16 let, David Ljubisavljević polfinalist
4 marca, 2018
Tudi ob koncu sezone najmlajši potrdili dobro delo v preteklih mesecih
26 marca, 2018

Kar 19 igralcev in igralk, od najstarejših do najmlajših, je ta teden zastopalo barve našega kluba na turnirjih Tenis Slovenije.

Fantje in dekleta so na turnirju do 18 let igrali v Mengšu in Ljubljani. Viden rezultat sta z  odlično igro dosegla Dan TROŠT SLAPNIK in Simon JAVORŠEK, ki sta se uvrstila v četrtfinale. V prvem krogu je izgubil Žiga BRADAŠKA.

Dekleta so nastopala v Ljubljani. V drugi krog sta se uvrstili Lina BOŽIČNIK in Lucija ULČAKAR, v prvem sta izgubili Nika ERŽEN in Urša MAZI.

Dečki do 14 let so nastopali na A turnirju v Celju, od naših so bili v igri  Nik GMAJNAR, Kal GORNIK, Luka MARKOVIČ in Vaal URANKAR. Vaal in Luka sta tesno v supet tie-breaku izgubila tekmi v kvalifikacijah, uspešno pa je kvalifikacije prestal Kal GORNIK, ki je zmagal tudi v prvem krogu glavnega turnirja. Nik je izgubil uvodno srečanje glavnega turnirja.

Deklice so igrale v Mariboru, kjer sta se, kljub rezultatskemu neuspehu v prvem krogu, dobro predstavili Špela SEDEJ in Semajla ŠARIČ.

Kar nekaj priznanj in pokalov pa so domov spet prinersli najmlajši, ki so nastopali na turnirjih v mini, midi er tenisu do 10 in 11 let. Med najmlajšimi je v mini tenisu zmagala Nika MATEVŽIČ BAŠELJ, pri dečkih se je Tilen KOŠAK uvrstil v četrtfinale. V midi tenisu sta se  Nika in Ana KREUTZ uvrstili v četrtfinale, finalistka pa je bila Kaja KADAK OCVIRK. Med dečki se je Jan NAJZER uvrstil v četrtfinale. V tenisu do 10 let je pri dečkih Mai WINTERLEITNER osvojil tolažilni turnir, Jan NAJZER pa se je uvrstil v polfinale.Med deklicami je bila Kaja O. KADAK četrtfinalistka. Tudi na turnirju v  tenisu do 11 let smo imeli predstavnike. Mai je tokrat izgubil uvodno srečanje, sta pa spet navdušili dekleti saj sta se Kaja NAJZER in Erika MANEVSKA uvrstili v polfinale.

Čestitke vsem, iz tedna v teden ste boljši !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bm
bm

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.