Simon Javoršek do prvega naslova v karieri, Lina Božičnik zmagovalka turnirja dvojic

Tudi ob koncu sezone najmlajši potrdili dobro delo v preteklih mesecih
26 marca, 2018
Za nami še ene uspešne spomladanske priprave v Umagu
6 aprila, 2018

V Kopru je konec tedna potekalo odprto teniško prvenstvo v starostni kategoriji do 16 let, ki šteje za pokal Zala. Izkazali so se tudi naši igralci in igralke, še posebej pa je navdušil 15-letni Simon JAVORŠEK, ki se je povsem zasluženo prvič v karieri povzpel na zmagovalno stopničko. Na poti do zmage na turnirju je po vrsti premagal Grego Sevška, Luko Houška, Patrika Kumra Špegla in v finalu s 6-3 1-6 6-2 Tilna Kovača. Simonu se tako obrestuje marljivost in prizadevnost na treningih, obenem pa je njegov napredek v zadnjem letu dokaz načrtnega dolgoročnega dela trenerjev v klubu.

Čestitamo za prvenec.

V konkurenci dvojic sta se odlično odrezali Lina BOŽIČNIK in Špela SEDEJ. Lina je s soigralko Pio Poglajen osvojila turnir, v polfinalu pa je izločila prav našo Špelo, ki je igrala v paru z Lano EGART.

Čestitke obema.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finalistke turnirja dvojic – Lina povsem levo

 

bm
bm

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.