Za nami še ene uspešne spomladanske priprave v Umagu

Simon Javoršek do prvega naslova v karieri, Lina Božičnik zmagovalka turnirja dvojic
april 3, 2018
Začeli smo s spomladanskim vpisom v teniško šolo
april 19, 2018

Dvainštirideset (42)  otrok in šest (6) trenerjev je od petka do torka garalo v Umagu na tri (najmlajši)  oz. petdnevnih (starejši) spomladanskih teniških pripravah TK Maja Matevžič. Zasedba je bila najštevilčnejša doslej.

Tako kot ob prihodu so bili tudi ob zaključku, čeprav precej utrujeni, vsi dobro razpoloženi in misli so jim že bežale eno leto naprej, ko jih bo večina spet na isti lokaciji.

Hvala otrokom, ki so pridno sledili navodilom trenerjev in vestno izpolnjevali zastavljen program priprav, ob tem pa se zrelo obnašali tudi v prostem času in seveda trenerski ekipi, ki je ves čas bdela nad njimi in poskrbela, da so se imeli lepo ter nazaj odpeljali nekaj novega znanja in izkušenj. In seveda hvala staršem za zaupanje, ki so nam ga izkazali.

SE VIDIMO NASLEDNJE LETO !

 

Še nekaj fotografij najdete v fotogaleriji.

 

 

bm
bm

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.