Za nami še en uspešen konec tedna

Začeli smo s spomladanskim vpisom v teniško šolo
19 aprila, 2018
Uspešen vikend v Kopru
27 maja, 2018

Konec tedna so naši igralci in igralke nastopili na turnirjnih do 16 in 12 let in se ponovno izkazali.

V Novi Gorici sta Kaja Najzer in Erika Manevska na B turnirju do 12 let o zmagovalki turnirja odločali v medsebojnem obračunu. Tokrat je bila boljša Kaja, ki se je veselila prvega naslova na turnirjih Tenis Slovenije, Erika pa se je prvič uvrstila v finale.

Na turnirju do 16 let na Ptuju je naše zastopstvo osvojilo dva pokala. Lina Božičnik je s soigralko Pio Poglajen klonila šele v finalu konkurence dvojic, med posameznicami pa po ogorčenem boju izgubila v četrtfinalu. Pri fantih je bil četrtfinalist Simon Javoršek, Simon pa je s soigralcem Nejcem Žuničem nastopil še v polfinalu konkurence dvojic. Med dekleti se je Semajla Šarić uvrstila v polfinale konkurence dvojic.

V B turnirju se je Vaal Urankar uvrstil v finale, kjer je sicer izgubil, a vseeno dosegel najboljši izid v karieri doslej. Prav tako odlično je nastopil Luka Markovič, ki je v B turnirju tesno izgubil polfinalno srečanje.

Čestitke vsem!

 

bm
bm

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.