Naši najmlajši navdušili na dnevu slovenskega tenisa – Igrajmo tenis

Uspešen vikend v Kopru
27 maja, 2018
Tudi na Ptuju naši najmlajši med najboljšimi
14 junija, 2018

Naši najmlajši teniški igralci in igralke so tudi na Dnevu slovenskega tenisa, na katerem je nastopilo preko 200 igralcev in igralk v različnih starostnih kategorijah od 8. do 11. let, navdušili in se v vseh kategorijah uvrstili med najboljših osem, seveda pa so posegli tudi po pokalih in priznanjih.

V MINI tenisu je pri deklicah 1. mesto osvojila  Nika Matevžič Bašelj,  pri dečkih je 2. mesto osvojil Timon Popovič. Med najboljših osem sta se  uvrstila še Tilen Košak in Luka Benčina.

V MIDI tenisu se je pri deklicah med osem najboljših uvrstila Ana Kreutz.

V TENISU do 10 let je  pri deklicah Kaja Kadak Ocvirk osvojila 2. mesto,    pri dečkih je Jan Najzer osvojil 3. – 4. mestoNejc Šušteršič Kalin se je uvrstil med najboljših osem.

V TENISU do 11 let je pri deklicah Kaja Najzer osvojila 3. – 4. mesto, Erika Manevska se je uvrstila med osem najboljših, Kaja Kadak Ocvirk je osvojila B turnir.

Naša ekipa je sodelovala tudi na teniški olimpijadi in se odlično borila.

Čestitke vsem !

bm
bm

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.