Naši fantje so se izkazali v Litiji – Simon finalist, s Žigom finalista dvojic

Naši igralci in igralke uspešno nastopali na Tenis festu v Portorožu
13 avgusta, 2018
Naši najmlajši uspešni v Kopru, Lina Božičnik finalistka in zmagovalka dvojic OP 18 v Novem Mestu, fantje v Mariboru
9 septembra, 2018

Naši fantje, ki nastopajo v starostni kategoriji do 16 let so se izkazali na turnirju v Litiji. Luka Markovič, Nik Gmajnar, Gregor Grebenšek, Simon Javoršek in Žiga Bradaška so prikazali dobre igre, posebej pa sta se izkazala Simon, ki se je med posamezniki uvrstil v finale, skupaj z Žigom pa sta bila tudi finalista konkurence dvojic. Simon je v finalu z 2-6 3-6 izgubil z Miho Vetrihom iz Slovenj Gradca, med dvojicami pa sta Simona in Žigo premagala Vetrih in Žunič.

Žiga je v drugem krogu izgubil z Vetrihom z 1-6 3-6, Gregorja je v drugem krogu s 6-1 2-6 6-0 premagal Tilen Kovač, Nik je v prvem krogu  0-6 2-6 izgubil z Luko Krajnikom, Luka pa je z 1-6 2-6 moral premoč priznati Jobu Japlju. Ker bodo vsi fantje nastopali do 16 let tudi v prihodnji sezoni jih drugo leto upravičeno pričakujemo v boju za najvišja mesta na domačih turnirjih.

Prejšnji teden so na turnirju v Kranju nastopili tudi najmlajši. Nika M.B. je osvojila tretje mesto v midi tenisu, Jan N. je bil tretji v tenisu do 10 let, v isti kategoriji je Mai W. zmagal v tolažilni skupini. V tenisu do 11 let je Mai W. izgubil v drugem krogu, v polfinalu tolažilne skupine pa je Jan N. premagal Tilna K., nato pa izgubil finale tolažilnega turnirja.

Vsem igralcem in igralkam iskrene čestitke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bm
bm

Dodaj odgovor

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.