Naši fantje so se izkazali v Litiji – Simon finalist, s Žigom finalista dvojic

Naši igralci in igralke uspešno nastopali na Tenis festu v Portorožu
avgust 13, 2018
Naši najmlajši uspešni v Kopru, Lina Božičnik finalistka in zmagovalka dvojic OP 18 v Novem Mestu, fantje v Mariboru
september 9, 2018

Naši fantje, ki nastopajo v starostni kategoriji do 16 let so se izkazali na turnirju v Litiji. Luka Markovič, Nik Gmajnar, Gregor Grebenšek, Simon Javoršek in Žiga Bradaška so prikazali dobre igre, posebej pa sta se izkazala Simon, ki se je med posamezniki uvrstil v finale, skupaj z Žigom pa sta bila tudi finalista konkurence dvojic. Simon je v finalu z 2-6 3-6 izgubil z Miho Vetrihom iz Slovenj Gradca, med dvojicami pa sta Simona in Žigo premagala Vetrih in Žunič.

Žiga je v drugem krogu izgubil z Vetrihom z 1-6 3-6, Gregorja je v drugem krogu s 6-1 2-6 6-0 premagal Tilen Kovač, Nik je v prvem krogu  0-6 2-6 izgubil z Luko Krajnikom, Luka pa je z 1-6 2-6 moral premoč priznati Jobu Japlju. Ker bodo vsi fantje nastopali do 16 let tudi v prihodnji sezoni jih drugo leto upravičeno pričakujemo v boju za najvišja mesta na domačih turnirjih.

Prejšnji teden so na turnirju v Kranju nastopili tudi najmlajši. Nika M.B. je osvojila tretje mesto v midi tenisu, Jan N. je bil tretji v tenisu do 10 let, v isti kategoriji je Mai W. zmagal v tolažilni skupini. V tenisu do 11 let je Mai W. izgubil v drugem krogu, v polfinalu tolažilne skupine pa je Jan N. premagal Tilna K., nato pa izgubil finale tolažilnega turnirja.

Vsem igralcem in igralkam iskrene čestitke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bm
bm

Dodaj odgovor