Naši najmlajši uspešni v Kopru, Lina Božičnik finalistka in zmagovalka dvojic OP 18 v Novem Mestu, fantje v Mariboru

Naši fantje so se izkazali v Litiji – Simon finalist, s Žigom finalista dvojic
26 avgusta, 2018
Tudi v Portorožu so se naši najmlajši izkazali, predvsem pa družili in uživali
17 septembra, 2018

V čudovitem jesenskem vremenu se je v soboto osem naših igralcev in igralk udeležilo turnirja v starostni kategoriji 8-11 let, v nedeljo so nastopili še trije. Naši mladi upi so se tudi tokrat odlično odrezali in osvojili sedem pokalov. V tenisu do 11 let je Kaja Najzer osvojila tretje mesto. V tenisu do 10 let je zmagal Mai Winterleitner, tretje mesto so osvojili Jan Najzer in Nejc Kalin Šuštaršič pri dečkih ter Kaja Kadak Ocvirk pri deklicah. V midi tenis je bila Nika Matevžič Bašelj druga, v mini tenisu pa Nika Kožuh tretja. Dobro sta igrala tudi Tilen in Taja Košak. Na naslovni fotografiji manjkata  Nika Kožuh in Kaja Najzer.

Starejši so dobro nastopili na turnirju do 18 let v Mariboru in Novem Mestu. V Mariboru sta se v prvem krogu pomerila Simon Javoršek in Grega Grebenšek. V treh nizih je bil boljši Simon, ki je v drugem krogu nato izgubil s 1. nosilcem Gašperjem Oblakom s 6-7(12) 5-7. V prvem krogu je bil uspešen Dan Trošt Slapnik, a je v drugem krogu izgubil s kasnejšim finalistom Samuelom Patetom z 2-6 3-6.

V Novem Mestu sta v nedeljo nastopili Lina Božičnik in  Karin Kostanjšek. Lina se je med posameznicami uvrstila v finale, kjer jo je s 6-2 6-1 premagala Pia Poglajen iz Litije. Skupaj s Pio pa sta osvojili  turnir dvojic. Karin je izgubila uvodno srečanje.

Čestitke vsem !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.