V Kopru smo uspešno zaključili teniško sezono 2018

Tudi v Portorožu so se naši najmlajši izkazali, predvsem pa družili in uživali
17 septembra, 2018
Manca Pislak izgubila v četrtfinalu ITF turnirja v Obidosu
10 oktobra, 2018

 

Pretekli teden se je v Kopru z zaključnimi turnirji -mastersi končala teniška sezona 2018. Na turnirjih je nastopalo po dvanajst najboljših igralcev in igralk v vseh starostnih kategorijah od 12 let do članov. Na masters so se uvrstili tudi Simon Javoršek v kategoriji do 16 let, Lina Božičnik v kategorijah 16 in 18 let ter Dan Trošt Slapnik v kategoriji do 18 let.

Tudi tokrat je bila naša udeležba najštevilnejša med najmlajšimi, v kategoriji 8-11 let in od dvanajst nastopajočih se jih je pet uvrstilo na zmagovalne stopničke. Najuspešnejši so bili Mai Winterleitner, ki je osvojil prvo mesto v tenisu do 10 let in  prvo mesto v B turnirju do 11 let, Kaja Kadak Ocvirk je bila druga v tenisu do 10 let, Kaja Najzer je osvojila tretje mesto v tenisu do 11 let, Nika Matevžič Bašelj je bila tretja v midi tenisu, Nika Kožuh pa je osvojila tretje mesto v mini tenisu. Tudi ostali so prikazali lep tenis, a so se jim stopničke tokrat še izmaknile.

Za nami je zelo uspešna sezona tako v tekmovalnem, kot v organizacijskem smislu, saj teniške programe naše teniške šole obiskuje že 86 otrok, njihovo število pa se iz leta v leto veča, kar nas še posebej veseli in potrjuje zelo dobro delo naše šestčlanske trenerske ekipe v kateri so Luka Verhovec, Svetla Božičnik, Gregor Repina, Miran Kotnik, Luka Jesih in Maja Matevžič.

Kljub temu, da so naše skupine polne, bomo za kakšnega teniškega navdušenca zagotovo še našli prostor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.