Svetla na trenerski konferenci Tennis Europe v Franciji

Manca Pislak s finalom med posameznicami in zmago med dvojicami piše zgodbo o uspehu na Portugalskem
oktober 20, 2018
Manca Pislak osvojila dva naslova na turnirju ITF v portugalskem Cantanhedeju
oktober 21, 2018

Naši trenerji redno spremljajo novosti na področju trenerskega dela in se udeležujejo tudi  mednarodnih konferenc teniških trenerjev. Ena takih te dni poteka v organizaciji Tennis Europe in Francoske teniške zveze na akademiji Patricka Mouratoglouja v francoskem Biotu, na konferenci pa sodeluje tudi naša Svetla Božičnik.

Med eminentnimi predavatelji na konferenci, katere vodilna tema je  vrhunski ženski tenis, bosta poleg Patricka Mouratougluja, trenerja Sertene Williams in Dinare Safine tudi Carl Maes, nekdanji trener in zdaj direktor teniške akademije Kim Clijsters in nekdanja št. 1 svetovnega tenisa Dinara Safina.

In samo še medklic – Dinara Safina je v svoji karieri morala premoč priznati tudi Maji, ki jo je leta 2002, kot takratno številko 32 svetovnega tenisa, premagala na njenem domačem terenu v Moskvi v drugem krogu turnirja WTA.

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.