Odličen začetek sezone najmlajših, Žiga in Lucija v glavni žreb DP 18, Špela četrfinalistka FIN 14

Ta konec tedna se bo na igriščih na turnirjih TS za dobre uvrstitve borilo 32 naših igralcev in igralk
december 7, 2018
Žiga Bradaška in Dan Trošt Slapnik v drugi krog DP do 18 let
december 10, 2018

Izjemen konec tedna je za našimi igralci in igralkami , nastopilo jih je kar 30, največ seveda v kategoriji 8-11 let, prav vsi pa so navijače in trenerje razveselili z odličnimi igrami in izidi. Žiga Bradaška se je z dvema zmagama v močnih kvalifikacijah uvrstil v glavni žreb DP do 18 let, prav tako je bila v kvalifikacijah DP 18 uspešna Lucija Ulčakar, Špela Sedej pa je bila četrtfinalistka na FIN turnirju do 14 let v Kranju. Dobro so nastopili tudi ostali, Simon, Luka, Marko, Tom in Val, a so tokrat ostali brez vidnejših uvrstitev.

Posebno poglavje so naši najmlajši, ki so nastopili v Mengšu in Celju na turnirjih 8-11 let. Odlično delo trenerjev in otrok se je odrazilo s štirimi uvrstitvami med najboljše in  odličnimi igrami prav vseh, ki so nastopili. Kar nekaj jih je v soboto nabiralo prve tekmovalne izkušnje.

V konkurenci več kot 120 otrok so naši nadebudneži v soboto zabeležili zmago v mini tenisu pri dečkih – Aleksej Mulej , drugo in tretje mesto v mini tenisu pri deklicah – Nika Kožuh in Sara Kovačevič  ter drugo mesto v midi tenisu pri deklicah – Nika Matevžič Bašelj, ki je v četrtfinalu v tesnem klubskem obračunu premagala Saro.

V Celju so na turnirju do 11 in 10 let nastopili Maj, Jan, Nejc, Tilen in Kaja,  ki tokrat niso posegli po odličjih, a smo z njihovimi nastopi zelo zadovoljni, saj so igrali tenis, ki ga od njih trenerji pričakujejo, ta pa marsikdaj še postreže s prevelikim številom napak, kot je bilo to tudi tokrat.  A dejstvo je, da so vsi na pravi poti.

Od ponedeljka naprej bo v glavnem turnirju DP 18 nastopilo  pet naših igralcev in igralk , Žiga, Dan , Katrin, Lina in Lucija in že to štejemo za lep uspeh.

Čestitke vsem !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In še  izvrstna točka Alekseja ( v modri majici ) v mini tenisu.

 

 

 

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.