Žiga Bradaška in Dan Trošt Slapnik v drugi krog DP do 18 let

Odličen začetek sezone najmlajših, Žiga in Lucija v glavni žreb DP 18, Špela četrfinalistka FIN 14
december 9, 2018
Najmlajši uspešni na turnirjih 8-11 let, Kaja Najzer četrtfinalistka DP 12, Simon Javoršek polfinalist v dvojicah DP 16
januar 13, 2019

Žiga Bradaška in Dan Trošt Slapnik sta odlično nastopila na državnem prvenstvu do 18 let, ki poteka v Mariboru.  Žiga je dosegel dve zmagi v kvalifikacijah, uspešen pa je bil tudi v prvem krogu glavnega turnirja, kjer je s 6-3 4-6 6-2 premagal  Tima Rangusa (Pvald). V drugem krogu je igral s Tilnom Kovačem, ki je presenetljivo izločil prvega nosilca Gašperja Oblaka in izgubil z 2-6 2-6. V prvem krogu je bil  uspešen  tudi Dan, ki je  s 6-7(5) 6-2 6-1 izločil Luko Hedžeta (ŽtkMb) in je v drugem krogu igral  z Aljažem Kirbišem (Radom). Kirbiš je bil boljši s 7-6(0)  6-1.

Žiga je bil uspešen tudi v konkurenci dvojic, kjer nastopa z Lukom Houško. V prvem krogu sta s 3-6 7-5 10-8 presenetljivo izločila domačina Maja Premzla in Aljaža Kirbiša (Radom). V četrtfinalu sta nato z 2-6 3-6 izgubila s Patrikom Kumrom Špeglom in Miho Vetrihom.a

V kvalifikacijah je bila pri dekletih uspešna Lucija Ulčakar, ki je s 6-2 6-3 premagala Moniko Kavčič (TKMed) in se je v glavnem turnirju pridružila Katrin Kostanjšek in Lini Božičnik. Vse tri so v prvem krogu izgubile.

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.