Najmlajši uspešni na turnirjih 8-11 let, Kaja Najzer četrtfinalistka DP 12, Simon Javoršek polfinalist v dvojicah DP 16

Žiga Bradaška in Dan Trošt Slapnik v drugi krog DP do 18 let
december 10, 2018

Čeprav smo od naših starejših igralcev in igralk na letošnjih zimskih prvenstvih pričakovali več, smo z njihovimi nastopi in prikazanimi predstavami kljub vsemu zadovoljni. Najbolj sta se izkazala Simon Javoršek, ki se je na DP do 16 let uvrstil v polfinale konkurence dvojic in Kaja Najzer, ki se je na državnem prvenstvu do 12 let kot edina nepostavljena igralka uvrstila v četrtfinale. Ta teden je v boju za dobro uvrstitev na DP do 14 let še Špela Sedej. Četstitke vsem, glave pokonci in novim uspešnim nastopom nasproti.

Tako kot smo že navajeni pa nas še naprej z odličnimi rezultati navdušujejo najmlajši. Ta konec tedna jih je nastopilo 18, kar sedem pa se jih vrača z osmimi pokali za uvrstitev med najboljše štiri na posameznem turnirju.

Na turnirju v mini tenisu, ki je potekal v Ljubljani so se med osem najboljših uvrstile štiri naše igralke. Prostor v finalu je bil samo za dve in tja sta se uvrstili Nika Kožuh in Sara Kovačevič. V izenačenem obračunu je bila tokrat boljša Nika.

Tudi dečki so bili v mini tenisu zelo uspešni. Po dobrih nastopih v skupinah so v osmino finala napredovali štirje, v polfinale pa se je uvrstil Aleksander Jovanovič, ki je v četrtfinalu izločil prav tako našega Luko Asanagiča.

V MIDI tenisu se je v Litiji med deklicami Nika Matevžič Bašelj uvrstila v polfinale.

Med dečki v tenisu do 10 let so v četrtfinalu nastopili Timon Popovič, Bogdan Čeprnja in Tilen Košak. V polfinale se je uvrstil Tilen.

Med deklicami do 10 let se je v polfinale uvrsdtila Nika Matevžič Bašelj.

Uspešni so bili tudi naši predstavniki v tenisu do 11 let. Pri dečkih sta nastopila Jan Najzer in Nejc Šušteršič Kalin. Nejc se je uvrstil v polfinale.

Polfinalistka je bila v tenisu do 11 let tudi Kaja Kadak Ocvirk.

Čestitke vsem dobitnikom priznanj in vsem ostalim, ki so nastopili in odlično branili barve našega kluba!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bm
bm

Comments are closed.