Najmlajši uspešni na turnirjih 8-11 let, Kaja Najzer četrtfinalistka DP 12, Simon Javoršek polfinalist v dvojicah DP 16

Žiga Bradaška in Dan Trošt Slapnik v drugi krog DP do 18 let
december 10, 2018
Dan Trošt Slapnik polfinalist OP 18, najmlajši pa so se še enkrat zabavali in zmagovali
januar 31, 2019

Čeprav smo od naših starejših igralcev in igralk na letošnjih zimskih prvenstvih pričakovali več, smo z njihovimi nastopi in prikazanimi predstavami kljub vsemu zadovoljni. Najbolj sta se izkazala Simon Javoršek, ki se je na DP do 16 let uvrstil v polfinale konkurence dvojic in Kaja Najzer, ki se je na državnem prvenstvu do 12 let kot edina nepostavljena igralka uvrstila v četrtfinale. Ta teden je v boju za dobro uvrstitev na DP do 14 let še Špela Sedej. Četstitke vsem, glave pokonci in novim uspešnim nastopom nasproti.

Tako kot smo že navajeni pa nas še naprej z odličnimi rezultati navdušujejo najmlajši. Ta konec tedna jih je nastopilo 18, kar sedem pa se jih vrača z osmimi pokali za uvrstitev med najboljše štiri na posameznem turnirju.

Na turnirju v mini tenisu, ki je potekal v Ljubljani so se med osem najboljših uvrstile štiri naše igralke. Prostor v finalu je bil samo za dve in tja sta se uvrstili Nika Kožuh in Sara Kovačevič. V izenačenem obračunu je bila tokrat boljša Nika.

Tudi dečki so bili v mini tenisu zelo uspešni. Po dobrih nastopih v skupinah so v osmino finala napredovali štirje, v polfinale pa se je uvrstil Aleksander Jovanovič, ki je v četrtfinalu izločil prav tako našega Luko Asanagiča.

V MIDI tenisu se je v Litiji med deklicami Nika Matevžič Bašelj uvrstila v polfinale.

Med dečki v tenisu do 10 let so v četrtfinalu nastopili Timon Popovič, Bogdan Čeprnja in Tilen Košak. V polfinale se je uvrstil Tilen.

Med deklicami do 10 let se je v polfinale uvrsdtila Nika Matevžič Bašelj.

Uspešni so bili tudi naši predstavniki v tenisu do 11 let. Pri dečkih sta nastopila Jan Najzer in Nejc Šušteršič Kalin. Nejc se je uvrstil v polfinale.

Polfinalistka je bila v tenisu do 11 let tudi Kaja Kadak Ocvirk.

Čestitke vsem dobitnikom priznanj in vsem ostalim, ki so nastopili in odlično branili barve našega kluba!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.