Dan Trošt Slapnik polfinalist OP 18, najmlajši pa so se še enkrat zabavali in zmagovali

Najmlajši uspešni na turnirjih 8-11 let, Kaja Najzer četrtfinalistka DP 12, Simon Javoršek polfinalist v dvojicah DP 16
13 januarja, 2019
Kaja Kadak Ocvirk osvojila turnir 12 B, Kaja Najzer četrtfinalistka 12 A
6 februarja, 2019

Pretekli konec tedna je za novo vidno uvrstitev med starejšimi poskrbel Dan Trošt Slapnik, ki je izvrstno nastopil na turnirju TS do 18 let. Uvrstil se je v polfinale, pred tem pa v četrtfinalu izločil prvega nosilca turnirja Eneja Levpuščka. V polfinalu je moral premoč priznati kasnejšemu zmagovalcu Niku Jurjevčiču. Po dolgem času je ponovno nastopila Eva Kalan in se na turnirju deklet do 18 let uvrstila v četrtfinale. Novo pomembno izkušnjo je z nastopom na turnirju do 14 let doživela Kaja Najzer.

Naši najmlajši igralci in igralke pa so se udeležili turnirjev v Kopru in Krškem. Ponovno so uživali v tenisu ter si priigrali nekaj novih medalj in priznanj, ki bodo krasila njihove police. Kaja Kadak pa si je priigrala povabilo za nastop na turnirju TE do 12 let.

Čestitke vsem !

 

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.