Naši trenerji ponovno pridobivali nova znanja

Eva Kalan in Lucija Ulčakar polfinalistki OP za članice
6 marca, 2019
Kaja Kadak Ocvirk zmagovalka, Nejc Kalin Šuštaršič finalist OP 12 B v Litiji
11 marca, 2019

Člani naše trenerske ekipe skrbijo, da so ves čas v stiku z novostmi in svetovnimi trendi pri izvanja teniške vadbe otrok in tekmovalcev.

Konec februarja sta tako Maja in Svetla izkoristili priložnost in se odzvali povabilu TK Ortisei v italijanski Val Gardeni , ki je za svoje trenerje in igralce pripravil nekajdnevni seminar s priznanim teniškim strokovnjakom Ricardom Piattijem.

Piatti ima svoj teniški center v italijanski Bordigheri in dela z najboljšimi člani, članicami ter mladinci in mladinkami, ki so uvrščeni na lestvicah ATP, ITF in TE. Njegov trenutni varovanec je med drugimi tudi Borna Čorić, v njegovem centru pa trenira tudi ena naših najperspektivnejšim mladih igralk Ela Nala Milić.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ta konec tedna pa je bila v Ljubljani v organizaciji trenerske organizacije teniška delavnica s še enim priznanim strokovnjakom, Belgijcem  Rubenom Neyensom. Delavnice so se udeležili Maja, Svetla, Grega in Miran, sodelovali pa so tudi naši najmlajši, ki so izvajali predstavljene vaje.

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.