Kaja Kadak Ocvirk zmagovalka, Nejc Kalin Šuštaršič finalist OP 12 B v Litiji

Naši trenerji ponovno pridobivali nova znanja
6 marca, 2019
Najmlajši ponovno odlični v Ljubljani, tudi starejši iz tedna v teden napredujejo
17 marca, 2019

Odlično so nastopili naši deset do dvanajstletniki konec tedna na FIN B turnirju v Litiji.

Kaja Kadak Ocvirk je osvojila še svoj drugi B turnir, potem ko se ji je na RR turnirju za las izmuznila uvrstitev v A turnir. V finalu B turnirja v Litiji je s 6-3 6-4 premagala Tiso Strbad. Taja Košak se je na istem turnirju uvrstila v drugi krog.

Izkazali so se tudi dečki, saj so imeli v spodnji polovici žreba klubski turnir v katerem jo je najbolje odnesel Nejc Šuštaršič Kalin, ki se je po zmagah nad klubskima soigralcema, Majem Winterleitnerjem v četrtfinalu in Janom Najzerjem v polfinalu v prvem nastopu na finalnih turnirjih do 12 let uvrstil v finale B turnirja. V finalu je moral premoč priznati Jaku Rakarju.

Kaja Najzer je nastopila v A turnirju do 12 let v Mariboru in izgubila v drugem krogu.

Na turnirju fantov do 16 let v Celju je Luka Markovič uspešno opravil s kvalifikacijami, nato pa izgubil v uvodnem nastopu v glavnem turnirju. Nik Gmajnar je prav tako izgubil v prvem krogu glavnega turnirja. Simon Javoršek se je uvrstil v četrtfinale, tu pa ga je presenetil Maj Najvirt Kolarič.

V drugem krogu se je poslovila na OP do 16 let za dekleta Špela Sedej.

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.