Najmlajši ponovno odlični v Ljubljani, tudi starejši iz tedna v teden napredujejo

Kaja Kadak Ocvirk zmagovalka, Nejc Kalin Šuštaršič finalist OP 12 B v Litiji
marec 11, 2019
Za nami še ene uspešne spomladanske priprave v Umagu
april 2, 2019

Konec tedna so zaznamovali zadnji turnirji zimske sezone. Naši igralci in igralke so se udeležili turnirjev do 14 in do 18 let ter turnirjev v kategoriji 8-11 let. In prav najmlajši so ponovno zaigrali izvrstno in konec tedna zaključili s tremi zmagami, finalom in tremi polfinalnimi nastopi.

V Ljubljani je na turnirju najmlajših že tradicionalno nastopilo veliko otrok, tokrat okrog 140, zato imajo zmage in drugi odlični nastopi naših mladih upov toliko večjo vrednost.

V mini tenisu za deklice je slavila Nika Kožuh, v mini tenisu za dečke je bil najboljši Aleksej Mulej. V midi tenisu za deklice je prvo zmago nad Veritso Yanevo in s tem tudi prvo zmago na turnirju v midi tenisu vknjižila Nika Matevžič Bašelj.  V tenisu do 10 let se je s finalom izkazal Tilen Košak. Še tri polfinaliste smo imeli v preostalih kategorijah. Pri deklicah do 10 let je bila polfinalistka Nika Matevžič Bašelj, pri deklicah do 11 let Kaja Kadak Ocvirk in pri dečkih do 11 let Nejc Šuštaršič Kalin, ki je v četrtfinalu izločil klubskega soigralca Jana Najzerja.

Čestitke tudi vsem ostalim, ki so odlično nastopili in se prebili iz skupin tako v mini tenisu, kot v midi tenisu – Anastasiji, Lari, Timonu, Valu, Hani, Urški, Bogdanu, Naju in  Aleksandru.

Na turnirju do 18 let sta pri dekletih nastopšili Eva in Lucija. Obe sta po treh izenačih nizih izgubili uvodni srečanji. V drugi krog sta se na turnirju do 18 let uvrstila Grega in Simon, še korak dalje, v četrtfinale je naredil Dan. Na turnirju do 14 let je Kaja N. klonila v kvalifikacijah, v katerih pa je bil pri dečkih uspešen Tom Srakar, ki je v finalu kvalifikacij premagal klubskega soigralca Luko Markoviča. Tom se je nato v glavnem turnirju uvrstil v drugi krog, tu pa izgubil s prvim nosilcem.

Čestitke vsem igralcem in igralkam ter trenerski ekipi.

 

 

 

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.