Najmlajši odlično odprli poletno sezono 2019

Za nami še ene uspešne spomladanske priprave v Umagu
2 aprila, 2019
Simon Javoršek polfinalist OP Zala 16 na Ptuju
23 aprila, 2019

Konec tedna so najmlajši in nekoliko starejšpi nastopili na treh turnirjih. V Novi Gici so nas z lepimi predstavami ponovno navduili v tenisu 8-11 let, saj se vračajo s sedmimi osvojenimi pokali. Najbolje sta se tokrat odrezali Brina Milovanovič in Nika Kožuh, ki sta se v mini tenisu uvrstili v finale, tu pa med sabo osločili o zmagovalki. Boljša je tokrat bila Brina.

V midi tenisu sta se na 3.- 4. mesto uvrstili Nika Matevžič Bašelj in Nika Kožuh.  Prva je v polfinalu izgubila z Veritso Yanevo, drugo je premagala Una Grubišič.

Prvič je v midi tenisu pri dečkih nastopil Aleksej Mulej in se takoj zavihtel na tretje mesto. V polfinalu je izgubil z Luko Požoncem.

Na turnirju v tenisu do 10 let se je izkazal Bogdan Čeprnja, ki  se je uvrstil v polfinale, ti pa izgubil z Lovrom Zajcem Hacetom. Dobro je odigrala turnir do 10 let tudi Nika M.B., ki je morala v polfinalu preznati premoč Zoji Peternel.

Tudi v konkurenci do 11 let smo meli predstavnike, ki pa tokrat niso posegli po najvišjih mestih. Nastopili so Kaja Kadak, Jan Najzer, Tilen Košak in Mai Winterleitner. Tilen je izgubil v prvem krogu, Mai  in Jan pa v četrtnalu. Mai je nastopil v tolažilnem trunirju in zmagal. Pri deklicah je morala Kaja Kadak Ocvirk premoč priznati Niki Mlakar.

Nekoliko starejši so izvrstno nastopili na turnirju RR do 14 let. Luka Markovič in Tom Srakar sta skupaj nasprotnikom v šestih tekmah oddala vsega seem iger in zanesljivo napredovala v A turnir, enako velja za Kajo Najzer, ki se jeprav tako uvrstila  v A turnir. Slabše jo je odnesel Marko Kovačevič, ki pa šele nabira tekmovalne izkušnje in bo nastopil v finalnem B turnirju.

Na OP za člane je v Ljubljani nastopil Dan Trošt Slapnik in v prvem krogu s premagal Nejca Škorjanca, nato pa izgubil s 1. nosilcem Gašperjem Bezjakom. Pri članicah je nastopila Lucija Ulčakar in izgubila uvodno srečanje z drugo nosilko Noko Jurič.

Čestitke vsem!

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.