Simon Javoršek polfinalist OP Zala 16 na Ptuju

Najmlajši odlično odprli poletno sezono 2019
15 aprila, 2019
Manca Pislak osvojila turnir ITF WTT (15.000 $) v Antalyi
28 aprila, 2019

Ta konec tedna so naši igralci in igralke nastopali na turnirjih Tenis Slovenije na Ptuju in v Ljubljani.

Na turnirju do 16 let na Ptuju se je izkazal Simon Javoršek, ki se je uvrstil v polfinale, tu pa ga je v zanimivem obračunu in v kvalitetnem srečanju s 6-1 6-2 premagal kasnejši zmagovalec Bor Artnak. Na Ptuju je v glavnem turnirju nastopilo sedem naših igralcev. V drugi krog sta se uvrstila Luka Markovič in Nik Gmajnar, ki je nato izgubil prav s Simonom. V prvem krogu so dobre igre prikazali Lan Winterleitner, Žiga Bradaška, Vaal Urankar in Tom Srakar. Pri dekletih tokrat nismo imeli predstavnic.

Na turnirju do 12 let v Ljubljani smo imeli v kvalifikacijah A turnirja tri igralce. Mai Winterleitner in Nejc Šuštaršič Kalin sta izgubila v kvalifikacijah, za oba je bil usoden super tie break tretji niz. Za Nejca v prvem, za Maja v drugem krogu. Uspešen je bil v kvalifikacijah Jan Najzer, ki je nato izgubil v prvem krogu glavnega turnirja. Pri deklicah se je Kaja Najzer uvrstila v drugi krog, kjer je izgubila z Evo Šigrer, po skoraj treh urah igre pa je v uvodnem nastopu izgubila Kaja Kadak Ocvir, katero je v treh nizih premagala Zala bizjak. V B turnirju sta nastopila Marko Kovačevič in Taja Košak.

Čestitke vsem za odlične igre !

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.