Simon, Žiga in Grega polfinalisti med dvojicami na DP do 16 let; Simon četrtfinalist med posamezniki

Konec tedna nove izkušnje nabirali v Kopru in to uspešno
27 maja, 2019
Tom, Luka, Mai, Jan in Špela med starejšimi; Nika, Sara in Brina med mlajšimi do novih lepih dosežkov
10 junija, 2019

Odlično so na letošnjem državnem prvenstvu do 16 let nastopili naši igralci. Simon Javoršek se je uvrstil v četrtfinale, kjer je moral premoč priznati drugemu nosilcu Sebastianu Dominku, ki je bil boljši s 6-1 6-0. Žiga Bradaška je nastope končal v drugem krogu, kjer ga je s 6-2 6-0 izločil kasnejši finalst Gal Emeršič Potočnik. V kvalifikacijah so po eno zmago dosegli Vaal Urankar, Lan Winterleitner in Nik Gmajnar. Uvodno srečanje sta izgubila Grega Grebenšek in Luka Markovič.

Na turnirju deklet je nastopila Špela Sedej in izgubila uvodno srečanje.

Izkazali pa so se fantje v konkurenci dvojic, kjer so se trije uvrstili v polfinale. Simon in Žiga sta nato v polfinalu tesno z 2-6 7-6(6) 8-10 izgubila z Aljažem Jeranom in Aljažem Kirbišom, Grega Grebenšek pa je z Nejcem Škorjancem z 2-6 0-6 izgubil obračun z državnima prvakoma Sebastianom Dominkom in Galom Emeršičem Potočnikom.

Na državnem prvenstvu do 12 let sta nastopili Kaja Najzer in Kaja Kadak Ocvirk. Kaja K.O. je bila uspešna v kvalifikacijah,m nato pa je izgubila uvodno srečanje glavnega turnirja z Evo Cikajlo, Kaja Najzer pa je izgubila uvodno tekmo z Niko Perić. V konkurenci dvojic se je Kaja N. uvrstila v četrtfinale.

Čestitke vsem, pokazali ste dobre predstave in dosegli dobre rezultate.

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.