Tom, Luka, Mai, Jan in Špela med starejšimi; Nika, Sara in Brina med mlajšimi do novih lepih dosežkov

Simon, Žiga in Grega polfinalisti med dvojicami na DP do 16 let; Simon četrtfinalist med posamezniki
junij 6, 2019
Simon in Žiga dobro nastopila na Ptuju
junij 19, 2019

Naši igralci in igralke so nastopili na B državnem prvenstvu do 12 in do 16 let, na turnirju 8-11 let in na OP do 14 let in na vseh turnirjih so dosegli nove lepe rezultate.

Na B DP do 12 let na katerem nastopajo igralci uvrščeni na lestvici TS pod 47. mestom so se izkazali Nejc, Mai, Jan. Poem ko je Jan Najzer v četrtfinalu premagal Nejca Šušteršiča Kalina se je uvrstil v polfinale, polfinalist pa je bil tudi Mai Winterleitner. Polfinalna obračuna sta nato oba izgubila, a sta z dosežkom lahko zelo zadovoljna.

Tom Srakar je sicer tesno izgubil v prvem krogu DP B do 16 let med posamezniki, se je pa izkazal med dvojicami, kjer sta s Blažem Šteblajem osvojila turnir.

Na OP do 14 let se je med deklicami Špela Sedej uvrstila v četrtfinale, kjer bo nastopila danes, Luka Markovič se je uvrstil v drugi krog med dečki, kjer je tudi polfinalist v konkurenci dvojic.

Na turnirju najmlajših v Slovenskih Konjicah je Nika Matevžič Bašelj osvojila drugo mesto v midi tenisu in tretje mesto v tenisu do 10 let, v mini tenisu je bila finalistka Brina Milovanovič, v tenisu do 10 let pa je tretje mesto osvojila Sara Kovačevič.

Tudi vsi ostali so prikazali lepe igre, čeprav so tokrat ostali brez stopničk.

bm
bm

Comments are closed.