Tom, Luka, Mai, Jan in Špela med starejšimi; Nika, Sara in Brina med mlajšimi do novih lepih dosežkov

Simon, Žiga in Grega polfinalisti med dvojicami na DP do 16 let; Simon četrtfinalist med posamezniki
6 junija, 2019
Simon in Žiga dobro nastopila na Ptuju
19 junija, 2019

Naši igralci in igralke so nastopili na B državnem prvenstvu do 12 in do 16 let, na turnirju 8-11 let in na OP do 14 let in na vseh turnirjih so dosegli nove lepe rezultate.

Na B DP do 12 let na katerem nastopajo igralci uvrščeni na lestvici TS pod 47. mestom so se izkazali Nejc, Mai, Jan. Poem ko je Jan Najzer v četrtfinalu premagal Nejca Šušteršiča Kalina se je uvrstil v polfinale, polfinalist pa je bil tudi Mai Winterleitner. Polfinalna obračuna sta nato oba izgubila, a sta z dosežkom lahko zelo zadovoljna.

Tom Srakar je sicer tesno izgubil v prvem krogu DP B do 16 let med posamezniki, se je pa izkazal med dvojicami, kjer sta s Blažem Šteblajem osvojila turnir.

Na OP do 14 let se je med deklicami Špela Sedej uvrstila v četrtfinale, kjer bo nastopila danes, Luka Markovič se je uvrstil v drugi krog med dečki, kjer je tudi polfinalist v konkurenci dvojic.

Na turnirju najmlajših v Slovenskih Konjicah je Nika Matevžič Bašelj osvojila drugo mesto v midi tenisu in tretje mesto v tenisu do 10 let, v mini tenisu je bila finalistka Brina Milovanovič, v tenisu do 10 let pa je tretje mesto osvojila Sara Kovačevič.

Tudi vsi ostali so prikazali lepe igre, čeprav so tokrat ostali brez stopničk.

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.