Simon, Grega in Žiga odlični na OP Zala 16 v Rogaški Slatini

Naši najmlajši uspešno nabirali izkušnje na Bledu
30 junija, 2019
Kaja Najzer četrtfinalistka turnirja TE 12 na Otočcu
5 julija, 2019

Odlično so se odrezali naši fantje v starostni kategoriji do 16 let na OP Zala v Rogaški Slatini. Simon Javoršek in Grega Grebenšek sta se uvrstila v polfinale posamične konkurence, Žiga Bradaška in Simon sta bila še finalista turnirja dvojic.

Simon je v polfinalu pod odličnem prvem nizu v drugem in tretjem zaigral precej slabše in moral premoč priznati tretjemu nosdilcu Lunu Obrulu iz Celja, ki je bil boljši z 0-6 6-2 6-2. Do najboljše uvrstitve v karieri je prišel Grega Grebenšek,. ki se je kot nepostavljen igralec uvrstil v polfinale, tu pa nudil soliden odpor prvemu nosilcu Marselu Žnuderlu, ki je bil na konmcu boljši s 6-3 6-2.

Simon in Žiga sta nastopila tudi v finalu dvojic, a sta morala premoč priznati Žnuderlu in Obrulu, ki sta bila boljša s 6-3 6-1.

Čestitke vsem za odlične nastope!

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.