Tudi zaključek sezone uspešen

Najmlajši konec tedna uspešno nabirali izkušnje in zbirali pokale
16 septembra, 2019
Maja obiskala teniško akademijo Riccarda Piattija
7 oktobra, 2019

Končala se je teniška sezona 2019 in na masterse so se uvrstli štirje naši predstavniki Simon Javoršek, Kaja Najzer, Špela Šedej in Manca Pislak. Manca se je nastopu odpovedala, Špela in Kaja sta izgubili uvodni srečanji, Simon pa je po zmagi v prvem krogu povzročil veliko težav Sebastianu Dominku v drugem a na koncu tesno izgubil v tretjem nizu.

Na zaključnem turnirju najmlajših tokrat nismo pobrali nobene zmage, smo imeoi pa naše igralce in igralke štirikrat na zmagovalnih stopničkah.

Aleksej Mulej je osvojil drugo mesto med ečki do 10 let, Nika Matevžič Bašelj in Hana Stražar sta osvojili 3.- 4. mesto v isti kategoriji, med deklicami do 11 let je Kaja Kadak Ocvirk osvojila 3. – 4. mesto, v midi tenisu za dečke je Aleksej Mulej osvojil 3. – 4. mesto, v mini tenisu za dečke pa je 3. mesto osvojil Val Mlakar. Mai Winterleitner je bil finalist tolažilnega turnirja med dečki do 11 let.

Čestitke tudi vsem ostalim našim igralkam in igralcem, ki so prikazali lep tenis, a tokrat ostali brez stopničk.

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.