Maja obiskala teniško akademijo Riccarda Piattija

Tudi zaključek sezone uspešen
6 oktobra, 2019
Manca Pislak v drugi krog na Sardiniji
10 oktobra, 2019

Maja je po udeležbi na tridnevnem teniškem campu v Val Gardeni, kjer je predaval eden najbolj priznanih teniških trenerjev Riccardo Piatti, pretekli teden tri dni preživela na njegovi teniški akademiji v italijanski Bordigheri, kamor jo je ob takratni priložnosti povabil. Imela se je priložnost podrobno seznaniti z delovanjem akademije ter spremljati treninge igralcev in igralk, ki so se konec tedna tam mudili, med njimi Grigorija Dimitrova, Marije Sharapove, Jannicka Sinnerja, Donne Vekić, pa tudi naših deklet Ele Nale in Tare Katarine Milić, ki trenirata v Piattijevem centru pod njegovim budnim očesom.

Še ena izjemna izkušnja za Majo, ki ji bo zagotovo pomagala pri vodenju njene teniške šole, s povabilom v akademijo pa tudi lepo priznanje vrhunskega teniškega strokovnjaka, ki Majo zelo ceni, saj jo pozna še iz njenega tekmovalnega obdobja.

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.