Na DP do 18 let Simon, Grega in Žiga v glavnem turnirju

Naši trenerji na trenerski konferenci TS 2019
8 decembra, 2019
Simon in Žiga finalista državnega prvenstva do 18 let v konkurenci dvojic
16 decembra, 2019

V Mariboru se je začelo zimsko državno prvenstvo do 18 let. Nastopa sedem naših igralcev. Simon Javoršek je uvrščen v glavni turnir neposredno, v kvalifikacijah pa sta bila uspešna Žiga Bradaška in Grega Grebenšek. Letošnja konkurenca je izjemno močna saj nastopajo vsi najboljši igralci, poleg tega pa gre za izjemno generacijo fantov letnikov 2003 in 2004, ki dosegajo lepe uspehe tudi že na mednarodnih turnirjih. Naši predstavniki so letniki 2003 do 2005 in vsako njihovo zmago štejemo kot lep uspeh. V kvalifikacijah so se poleg Grege in Žige izkazali tudi Nik Gmajnar, Luka Markovič, Tom Srakar in Vaal Urankar. Čeprav se nobenemu ni uspelo uvrstiti v glavni turnir so igrali odlično. Vaal in Tom sta obračuna izgubila v tretjem meč-tajbrejk nizu, Nik s eje dobro upioral favoriziranemu Kumer Špeglu.

V glavnem turnirju bo Simon igral z Majem Najvirtom Kolaričem, Grega s petim nosilcem in enim izmed favoritov za zmago Majem Premzlom, Žiga pa s sedmim nosilcem in prav tako enim izmed favoritiranih igralcev Aljažem Jeranom.

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.