Grega in Simon dobro nastopila na članskem državnem prvenstvu

Kaja Najzer v drugi krog Orange bowla do 12 let
17 decembra, 2019
Luka Markovič četrtfinalist OP 16, Kaja Kadak Ocvirk četrtfinalistka FIN 12; Simon, Žiga in Gregorja obetavno na članskem DP dvojic
30 decembra, 2019

Grega Grebenšek in Simon Javoršek sta nastopila na članskem državnem prvenstvu. To se je igralo po skrajšanem sistemu kar pomeni, da je v kvalifikacijah nastopilo 32 igralcev, v glavnem turnirju pa dvanajst plus štirje kvalifikanti. Simon je v prvem krogu z 2-4 0-4 izgubil s Primožem Vovkom, kasnejšim polfinalistom, isti igralec pa je bil usoden za Grego. Ta je v prvem krogu z 1-4 4-1 10-7 izločil tretjega igralca lestvice do 18 let Tilna Kovača, v drugem pa po zelo dobri predstavi izgubil z Vovkom z 2-4 3-5.

Simon, Grega, Žiga Bradaška in trener Gregor Repina so prijavljeni tudi za člansko državno prvenstvo dvojic, ki bo konec tedna v Medvodah.

Srečno!

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.