Luka Markovič četrtfinalist OP 16, Kaja Kadak Ocvirk četrtfinalistka FIN 12; Simon, Žiga in Gregorja obetavno na članskem DP dvojic

Grega in Simon dobro nastopila na članskem državnem prvenstvu
24 decembra, 2019
Za nami še en zelo uspešen tekmovalni konec tedna in prvi naslov za Simona Javorška na turnirjih do 18 let
13 januarja, 2020

Dobro so ta konec tedna nastopali naši igralci in igralke na turnirjih FIN 12 v Ljubljani in OP 16 v Mengšu. Med fanti se je najbolj izkazal Luka Markovič, ki se je na dobro zasedenem turnirju OP 16 uvrstil v četrtfinale. V drugem krogu je izločil šestega nosilca Nikija Polanca iz ŽTK Maribor, v četrtfinalu pa izgubil s kasnejšim finalistom Jobom Japljem. Na FIN turnirju Lino do 12 let v Ljubljani se je dobro odrezala Kaja Kadak Ocvirk, ki se je uvrstila v četrtfinale, tu pa izgubila z Aljo Senica (ŽtkMb).

Na članskem državnem prvenstvu dvojic so zelo dobro nastopili Žiga Bradaška in Simon Javoršek ter Gregor Grebenšek in Gregor Repina. Izgubili so sicer uvodni srečanji, a prikazali zelo obetaven tenis. Nekaj smole sta imela Repoina in Grebenšek, ki sta v super tie brejku, ta se igra do 10, povedla z 8-4, a na koncu izgubila z 8-10.

Čestitke vsem!

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.