Za nami še en zelo uspešen tekmovalni konec tedna in prvi naslov za Simona Javorška na turnirjih do 18 let

Luka Markovič četrtfinalist OP 16, Kaja Kadak Ocvirk četrtfinalistka FIN 12; Simon, Žiga in Gregorja obetavno na članskem DP dvojic
30 decembra, 2019
Gregor Grebenšek polfinalist OP 18 Krško in zmagovalec med dvojicami
3 februarja, 2020

Konec tedna so našpi igralci in igralke nastopili na OP do 18 let v Ljubljani ter na turnirjih 8-11 let v Ljubljani in Krškem.

Prvega naslova v karieri na turnirjih TS do 18 let se je razveselil Simon Javoršek, ki je v Ljubljani pokoril vso konkurenco in OP Petrol osvojil brez oddanega niza. Po vrsti je nanizal zmage nad Denisom Majem Pavletičem, Lukom Houško, Gregom Sevškom, Markom Lazičem in v finalu nad Žigo Lepinom.

Na turnirju je izvrstno nastopil tudi Žiga Bradaška, ki je v prvem krogu premagal Kala Gornika, v drugem pa izločil drugega nosilca Nika Jurjevčiča. V četrtfinalu je izgubil z Markom Lazičem.

Z nastopi in prikazano igro so lahko zadovoljni tudi Tom Srakar, Lan Winterleitner, Nik Gmajnar in Vaal Urankar.

Na turnirju 8-11 let smo imeli predstavnike v mini in midi teniosu v Ljubljani in Krškem, kjer so igrali na čas pa tudi na turnirjih do 10 in let, kjer so igrali po turnirskem sistemu. Pri dečkih do 11 let je Nejc Šuštaršič Kalin osvojil 2. mesto, Tilen Košak pa je po vodstvu 5-2 žal zapravil zmago v četrtfinalu.

Med deklicami do 11 let se je izkazala Nika Matevžič Bašelj, ki je osvojila 2. mesto.

Na turnirju do 10 let v Krškem je 3. – 4. mesto osvojila Sara Kovačevič, drugo mesto v tolažilni skupini pa Brina Milovanovič Stamejčič.

Čestitke vsem!

bm
bm

Comments are closed.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.